Marko Stanković
Svojo veliko strast do kuhinje in dobre hrane sem odkril že v mladih letih, vse od takrat pa skozi leta nadgrajujem svoje znanje in pilim kuharske tehnike. Prihajam iz Postojne, danes niti ne več tako malega mesteca, v katerem pa je še do nedavnega primanjkovalo butičnih ponudnikov hrane. Vedno sem želel to spremeniti, s tem namenom pa sem pred šestimi leti s svojo ekipo tudi začel pisati zgodbo Štorje. Štorjina pot se je skozi leta spreminjala,
moj cilj pa vedno ostaja isti – da z ekipo, s spoštovanjem do surovin, lokalnih dobaviteljev in tradicije, uresničim svojo vizijo.

Miralem
Sommelier, natakar

Anja
Slaščičarka, natakarica

Jovan
Kuhar

Ročno in lokalno
Bistvo naše etike, je ročno izdelana hrana, majhna proizvodnja, zvestoba do kulinarične dediščine in včasih čudaško eksperimentiranje z okusi. Štorja je sodoben bistro, ki spodbuja proizvajalce s katerimi sodelujemo.














